حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۳ 12 ربيع أول 1446 Sunday, 15 September , 2024 ساعت ×
ترورهای بیولوژیک اسرائیل در مستند داستانی «نه»
05 سپتامبر 2021 - 8:48
شناسه : 2490
بازدید 685
19

مستند داستانی «نه» با موضوع بیوترویسم و طرح نقشه‌های صهیونیستی به قلم حجت الاسلام  محمدرضا حدادپور جهرمی  صاحب کانال «دلنوشته های یک طلبه» منتشر شد. از این نویسنده تا به حال کتاب‌های«حیفا» ،« کف خیابون۱»، «حجره پریا»، «تب مژگان»، «دفترچه نیم سوخته یک تکفیری» با موضوعات امنیتی و استراتژی منتشر شده است. برشی از متن […]

ارسال توسط : نویسنده : حجت الاسلام محمدرضا حدادپور جهرمی منبع : خبرگزاری تسنیم
پ
پ

مستند داستانی «نه» با موضوع بیوترویسم و طرح نقشه‌های صهیونیستی به قلم حجت الاسلام  محمدرضا حدادپور جهرمی  صاحب کانال «دلنوشته های یک طلبه» منتشر شد.

از این نویسنده تا به حال کتاب‌های«حیفا» ،« کف خیابون۱»، «حجره پریا»، «تب مژگان»، «دفترچه نیم سوخته یک تکفیری» با موضوعات امنیتی و استراتژی منتشر شده است.

برشی از متن کتاب:

سلام. طبق معمول، ارادتمند شما محمد هستم. همین. لطفا دنبال هیچ چیز دیگه ای نباشید و جسارتا درباره هویت راوی و راوی ها و مستندات و مدارک اصلی و فرعی و… سوال نپرسید.

بالاخره فرصت شد تا بشینم یکی از بزرگ ترین پروژه های تحقیقاتیم را براتون به صورت خلاصه بنویسم. من نقش خیلی کوچکی در این پرونده داشتم. شاید هم بشه گفت که اصلا نقش مستقیمی نداشتم اما کارهای جمع آوری اطلاعات و تجمیع سازمانیش و یکی دو قدم کوچیکش با من بود.

همونطور که دیگه تا الان با روحیات من تقریبا آشنا شدید، یه اخلاقی دارم که تا ته و ریز همه ماجرا را در نیارم از کنارش رد نمیشم و دست از سرش بر نمیدارم. بخاطر همین، این مجموعه مثل همه مجموعه های قبلی (مثل حیفا، تب مژگان، همه نوکرها، کف خیابون و حجره پریا) دارای نکات ریز و حساسی است که اهلش بهتر میگیرن که چی دارم میگم.

پس بسم الله بگید و با صبر و دقت و حوصله شروع کنید:

دیگه این روزا پیدا کردن آدرس جایی، خیلی کار سختی نیست. کافیه یه خط و ربط ساده ازش داشته باشی تا بتونی بری دنبالش و با یه کم این ور و اون ور رفتن بفهمی کجاست و آمارشو در بیاری.

تا حدودا ده سال پیش، درآوردن آمار بعضی از زندان های بزرگ دنیا کار بسیار مشکلی بود. زندان های بدنام و بد آوازه ای که یک هزارم رنج انسان های در بند آنجا را در فیلم های هالیوودی نمیبینید!

یکی از فعالان حقوق بشر در دنیا که خواست نامش فاش نشود و پس از تحقیقات، متوجه شدیم که بخاطر روشنگری هایی که بر علیه دولت های استکباری دنیا داشته، تحت پیگرد است و برای جنازه اش هم جایزه تعیین کرده اند، پس از حدودا دو ماه تحقیق، توانستیم با او در یکی از روستاهای اطراف لندن قرار گذاشته و چند دقیقا با او صحبت کنیم.

صحبت های بسیار خوب و مفیدی تبادل شد. اما آنچه در این زمینه گفتگو شد این بود که:

در بررسی بدترین زندان های دنیا، نام زندان «آلکاتراز» در آمریکا مطرح است و گفته می شود خطرناکترین زندانی ها در آن به سر می‌برند. جزیره آلکاتراز در مرکز خلیج سانفرانسیسکو در کالیفرنیا واقع شده است و تا سال‌ها پیش به عنوان یک محدوده نظامی شناخته شده بود و پس از آن نیز امن‌ترین زندان در جهان به شمار می‌رفت.

این زندان جوری طراحی و مراقبت میشد که در طول ۲۹ سال، هیچ فرار موفقی در این تبعیدگاه ثبت نشد و در تمام تلاش‌هایی که انجام شد یا زندانیان هدف شلیک گلوله قرار گرفتند و یا در آب‌های خلیج غرق شدند. از بین ۳۶ نفر زندانی که اقدام به فرار کردند، ۷ نفر با شلیک گلوله به قتل رسیدند، ۲ نفر غرق شدند، ۵ نفر مفقودالاثر شدند و بقیه مجدداً توسط مأموران زندان دستگیر شدند.

در آمریکا داستان های بسیاری درباره این زندان نقل میشود. بعضی از اتفاقات عجیب و نامعلوم، طرفداران این فرضیه را که روح زندانی ها در این زندان سرگردان هستند، بیشتر می کند. مثلا ماموران موزه آلکاتراز همگی از در بخشی از زندان می گویند که هر روز سر ساعت مشخصی بسته می شود. این قسمت اتفاقا همان جایی است که در سال ۱۹۴۶ سه نفر از زندانی ها در حال فرار کشته شدند.

شنیدن صدای جیغ و فریاد و راه رفتن و دویدن در طبقات بالا هم برای ماموران کاملا طبیعی شده. آنها می گویند هر بار فکر می کنند شاید یکی از بازدیدکننده ها جایی پنهان شده و صدا درمی آورد اما بعد از گشتن همه سلول ها هیچ آدم زنده ای پیدا نمی کنند.

پس از آلکاتراز، پایگاه سیاسی ۲۲ در کره شمالی است که در سال ۱۹۶۵ در مکانی کاملا دورافتاده ساخته شد و با استفاده از سگ های تربیت شده و سلاح های پیشرفته از آن محافظت می شود و دیوارهای آن به برق وصل است تا هر گونه تلاش زندانیان برای فرار ناکام بماند. چند روز پیش با یکی از محققان کره ای صحبت میکردم. میگفت که تا حالا اطلاعی از کسی که از اونجا کمتر از بیست سال آزاد شده باشه یا فرار کرده باشه پیدا نکرده و از جستجو ناامید شده!

مستند داستانی«نَه» در ۳۷۵ صفحه و با قیمت ۳۲ هزار تومان روانه بازار نشر شده است. علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌توانند به پایگاه www.haddadpour.ir مراجعه نمایند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.