حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۳ 12 ربيع أول 1446 Sunday, 15 September , 2024 ساعت ×
علت تجمعات اعتراضی در ابتدای دولت رئیسی چیست؟/ چند نکته مهم درباره اعتراضات چند روز اخیر
19 دسامبر 2021 - 8:59
شناسه : 3072
بازدید 481
8
از مطالبات کشاورزان تا معلمان

مدت زیادی نیست که از روی کارآمدن دولت انقلابی آیت الله رئیسی می گذرد، اما به دلایل مختلف، بعضاً در گوشه و کنار شاهد اعتراضات و تجمعات بودیم. البته برگزاری تجمعات و اعتراضات در دولت های گوناگون و به دلایل مختلف اتفاق افتاده است و در آینده نیز اتفاق خواهد افتاد و این، چیز جدیدی […]

ارسال توسط : منبع : جهان نيوز
پ
پ

مدت زیادی نیست که از روی کارآمدن دولت انقلابی آیت الله رئیسی می گذرد، اما به دلایل مختلف، بعضاً در گوشه و کنار شاهد اعتراضات و تجمعات بودیم. البته برگزاری تجمعات و اعتراضات در دولت های گوناگون و به دلایل مختلف اتفاق افتاده است و در آینده نیز اتفاق خواهد افتاد و این، چیز جدیدی هم نیست؛ اما در مورد برخی تجمعات روزهای اخیر چند نکته قابل بیان است:

یک: مطالبه گری، درخواست از مسئولین و یا تجمعات صنفی و غیر صنفی در ذات خود نه بد است و نه خوب و باید در هر موردی به فراخور آن مورد، قضاوت کرد؛ اما نکته ای مهم در اینجا وجود دارد و آن این است که ضد انقلاب و برخی عناصر معلوم الحال داخلی، از آنجایی که با روی کارآمدن دولت سیزدهم و رویکرد مردمی آن، احساس خطر کرده اند و تمایل دارند که فجایع و ناکارآمدی دولت غربگرای گذشته همچنان گریبان گیر مردم باشد، به همین دلیل مردم را تشویق می کنند که به اعتراضات و تجمعات روی آورند و از همین طریق، قصد دارند تا تمرکز دولت را گرفته و به زعم خود، چوب لای چرخ دولت بگذارند.

دو: با اینکه مدت بسیار کمی از روی کارآمدن دولت سیزدهم می گذرد، اما با این حال، چند بار شاهد تجمعات و اعتراضات در زمینه های گوناگون بوده ایم. این موضوع را از این زاویه هم می توان نگریست که مردم چندین سال بود که از غربگرایان ناامید شدند و منتظر روی کارآمدن دولت مردمی و پرتلاش بودند. به همین دلیل وقتی تکاپو و تلاش رئیس جمهور جدید را مشاهده می کنند، هر صنف و گروهی انتظار دارند که مشکلات آنها در اولویت قرار گیرد و دولت جدید سریعتر مشکل آنها را حل کند.

سه: مسئولین بنابه توان و ظرفیت خود، باید آنقدر به بخش های مربوط به خود اشراف داشته باشند که قبل از بلند شدن داد مردم و گسیل شدن انتقادات، خود وارد عمل شوند و نیازی به اعتراضات و تجمعات نباشد. اگر مشکلی قابل حل است، سریع آن را حل کنند، اگر در کوتاه مدت قابل حل نیست، سریع آن را به اطلاع مردم برسانند و برایشان روشنگری کنند تا آنها توجیه و مطلع شوند. در این زمینه از ظرفیت صدا و سیما و سایر رسانه ها به اندازه کافی استفاده کنند.

چهار: مردم باید دقت کنند که اعتراضات باید با در نظر گرفتن همه شرایط باشد. گاهی اوقات دولت در برخی زمینه ها معذوریت های بودجه ای دارد یا مثلاً در مورد کمبود آب در کشور، هر چند بخشی از آن ممکن است به مدیریت ناصحیح منابع آبی در گذشته برگردد اما باید توجه کرد که بخش قابل توجهی هم به دلیل کمبود نزولات آسمانی است.

پنج: جای هیچ شکی نیست که وظیفه مسئولین کشور و نمایندگان مجلس، پاسخگویی به مردم و پیگیری و حل مشکلات آنان است؛ اما از طرفی هم باید دقت شود که با کارهای احساسی و هیجانی، این پیام نباید به مردم و رسانه ها مخابره شود که ما تحت تأثیر اعتراضات و تجمعات قرار داریم و در کشور ما اگر می خواهید به حقتان برسید، باید بیرون بریزید و تظاهرات و تجمع کنید! در حقیقت باید مراقب بود که این سنت غلط را در میان مردم جا نیندازیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.